Ervaringen

De opleidingen EssentieCoaching® en LIFE werden en worden gevolgd door een breed scala aan professionals en leidinggevenden. Zij werken bijvoorbeeld bij:

KPN, Nationale ombudsman, Dela, OHRA, FNV,  De Baak, Van Harte Lingsma, diverse woningcorporaties, gemeentes, scholen en een scala aan zorginstellingen.

Ook vele zelfstandige professionals deden EssentieCoaching® om hun werk te verdiepen en te verrijken. Onder hen organisatieadviseurs, coaches, therapeuten, trainers, psychologen, artsen en beoefenaars van alternatieve behandelwijzes.

Enkele referenties:

Afgelopen jaar heb ik de training “Leiderschap vanuit Innerlijke Focus en Essentie gevolgd. Een leergang die me op een andere manier naar mezelf als persoon en als leidinggevende heeft leren kijken. In de hectiek van alledag liet ik mij te vaak leiden door urgente problemen die opgelost moesten worden. Een moment van rust was dan een verademing. Ik heb niet alleen geleerd om steeds terug te kunnen gaan naar mezelf en te vertrouwen om mijn innerlijk kompas. Ik heb aan mijn collega’s gemerkt dat ze mij nu ervaren als een inspirator, die rust en innerlijke balans uitstraalt en waar je graag dingen voor wilt doen. Daarmee heb ik, zonder het zelf te beseffen, meer natuurlijk gezag verworven. Ben je als leidinggevenden bereid om jezelf een spiegel voor te houden en wil je elke werkdag met meer energie de werkdag afsluiten, dan is LIFE een absolute aanrader. Tijs Breuer, deelnemer LIFE

-0-

‘Het mooiste cadeau dat May Ing Tan me kon geven was mezelf. Na drie dagen EssentieCoaching® vond ik de man die ik  graag wil – en veel eerder had kunnen – zijn. Prettiger voor mezelf, prettiger voor mijn omgeving. Met inzicht in en aanpassing van slechts enkele gedragseigenschappen sta ik anders in het leven en kan ik de toekomst aan.’  Paul, adjunct directeur landelijke belangenorganisatie.

-0-

‘EssentieCoaching heeft mij het vertrouwen gegeven welke ruimte ik in de wereld mag innemen. Ik sta meer in contact met wie ik ben, waardoor ik meer durf te vertrouwen op mijn innerlijke kracht en wijsheid. Vanuit mijn midden voel ik de verbondenheid met de ander. Een prachtig geschenk voor de rest van mijn leven.’ Esmeralde, docent/studie-loopbaanbegeleider.

-0-

‘EssentieCoaching is voor mij een warme, veilige omgeving om jezelf te verkennen en te aanvaarden. Het is een diepgaande training waarbij veel aspecten van mijn essentie een handvat geven om effectief te kunnen handelen. Het heeft mij geaard, steviger gemaakt in spreken en aanwezig zijn. In de afgelopen jaren dat ik de trainingen doe is het een belangrijke steunpilaar geweest, een bron om aan te laven’, Bert, leidinggevende

2014 - 2020 Copyright Essentiehuis - Opleidingen voor professionals