Wie zijn wij

Tan May Ing

May Ing is eigenaar van Essentiehuis en trainer bij de opleidingen EssentieCoaching en LIFE.

Ze heeft ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Deze begeleiding kenmerkt zich door een zacht en dienend doch krachtig leiderschap. Zij werkt zorgvuldig vanuit stilte, respect en veiligheid. Zij maakt verbinding met de alledaagse praktijk in leven en organisaties en weet daarin eenvoudige en duidelijke taal te hanteren. Met liefde en een directe, heldere aanpak stelt ze mensen in staat om het inzicht te verkrijgen waardoor transformatie mogelijk wordt.

May Ing  groeide als kind op tenmidden van het Buddhisme, Taoisme en Christendom. Naast haar opleiding psychologie is ze zich blijven ontwikkelen in verschillende scholen voor het begeleiden van mensen, zoals Herwaarderings-Counseling, Present Mindness, Transcultureel Leiderschap, Psychosynthese, diverse Leiderschap/Communicatie opleidingen en Systeemdynamiek in organisaties.

May Ing is bereikbaar via Maying@essentiehuis.nl

Wilma van Leeuwen-Bikker

Wilma is eigenaar van Essentiehuis en trainer bij de Opleiding EssentieCaoching

Al meer dan 25 jaar begeleidt ze mensen individueel en in groepen op diverse gebieden en van alle leeftijden. Zij heeft de opleiding voor creatief therapeut drama gevolgd en daarnaast scholing op het gebied van therapie, coaching, toneel, lichaamswerk, dans en het werken met verhalen.

Steeds gaat het om verandering en verbinding in zowel haar eigen leven als bij degene die zij begeleidt. Wilma is in staat om mensen  vanuit de drukte en de beweging te laten stoppen. Zij geeft daarin het inzicht dat je ieder moment terug kan gaan naar je eigen stroom van het leven.

Werkelijk ervaren, creativiteit, humor en verbeelding zijn kernwoorden voor Wilma.

Wilma is bereikbaar via wilma@essentiehuis.nl

Hans Mollee

Hans is eigenaar van Essentiehuis en trainer bij de Opleiding EssentieCoaching en LIFE. Hij is tevens de duizendpoot en organisator rondom de opleidingen.

Hans heeft ervaring met leidinggeven in business organisaties en het coachen van ondernemers vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond. Hij werkt vanuit menselijke betrokkenheid en gelijkwaardigheid. Daarbij maakt hij de kwaliteiten en innerlijke krachten van de mens zichtbaar. Naast leiderschap beoefent hij een natuurlijke manier van volgen en dragen. Zacht sturend en met humor. Zijn levenservaringen brachten hem op het pad van Raja Yoga -waar naast de fysieke oefeningen ook de spirituele en emotionele ontwikkeling beoefend wordt-, sjamanisme en andere vormen van spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Hij werkt als coach/counselor voornamelijk met ondernemers en leidinggevenden en daarnaast verzorgt hij meditatie- bijeenkomsten.

Hans is bereikbaar via hans@essentiehuis.nl